Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 21
 
S.A.B. de Jong uit Leeuwarden 29-12-17 13:59

Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor de verjaardagsdoos van de Stichting Rijk Voor Arm, we zijn hier ontzettend blij mee omdat we hier weer vele kindertjes de verjaardag kunnen geven die zijn verdienen, en jullie bijdrage zorgt hier mede voor.
wij zijn ontzettend blij en trots dat jullie je hebben ingezet voor de Stichting Rijk Voor Arm en daarom namens het bestuur, alle vrijwilligers en alle bij ons ingeschreven kinderen, hartelijk bedankt!

info--nospam@rijkvoorarm.nl http://www.rijkvoorarm.nl
 
 
Ankie Galama uit Mûnein 27-03-17 22:33

Beste Jildou en alle vrijwilligers,
Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor de geweldige organisatie van de BVR. Wij zijn jullie natuurlijk zeer dankbaar dat we als één van de goede doelen zijn geselecteerd. Jullie inzet, enthousiasme en fantastische manier om geld in te zamelen verdient een groot compliment. Fijn dat wij ons mochten presenteren. Wij zijn goed ontvangen en opgevangen. Dank daarvoor.
Met vriendelijke groet
Ankie Galama, secretaris Stichting Faridpur

info--nospam@faridpur.nl http://www.stichtingfaridpur.nl
 
 
harm jan bouwers 31-03-15 20:29

Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers voor alle inzet!

 
 
Fam. Vermeulen 30-03-15 18:38

Lieve mensen,

Wat was het gisteravond gezellig bij jullie. Allereerst al, dat we welkom geheten werden in een verrassende ruimte.......bloemen op tafel, brood, boter en olijven........royaal mocht ieder toetasten.

Nadat we kennis gemaakt hadden met onze tafelgenoten, werd een tomatensoepje uitgeschonken met een verrukkelijke basilicumsaus.

Ook het hoofdgerecht ging erin als koek.......voortreffelijk klaargemaakt......en genoeg voor iedereen. Tenslotte kondigde jacobien aan, dat ook een toetje nog te wachten stond.

Heerlijk. Het was een geweldige...sameneten...avond. Heel veel dank aan allen, die hieraan meewerkten.

Fam. Vermeulen

 
 
ton de groot 30-03-15 15:18

waar kan ik op deze site de uitslag vinden van de verloting?
wat heeft de BVR 2015 opgebracht?

 
 
 
Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek