Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 02-04-2014

BVR 2014… 33.424 euro !!

 

Wat een fantastische opbrengst, en wat fijn dat zoveel mensen ondanks het prachtige lenteweer de Veemarkthal wisten te vinden! Vorig jaar zo koud in de hal en nu zoveel graden warmer…, wat een verschil.

 

Voor mij was het dit jaar eigenlijk de eerste keer om de BVR vanuit de commissie mee te maken en te organiseren , en ik moet zeggen.., heel bijzonder en het smaakt naar meer! Ik heb nog meer respect gekregen voor al die vrijwilligers die de BVR zo’n warm hart toedragen. Het is ongelofelijk …, na een BVR is de loods even een aantal weken dicht voor de inbreng van (weer) nieuwe goederen, maar wanneer de loods is opgeruimd begint alles weer van voren af aan : er worden weer spullen gebracht, die worden in ontvangst genomen, vervolgens wordt het gesorteerd en opgeruimd . Dit gaat zo een heel jaar door…

 

Daarom wil ik juist nu ook mensen gaan bedanken, ga geen namen noemen omdat ik niemand wil vergeten. Maar u/jij die zich al zoveel jaren inzet in de loods, thuis of in de Veemarkthal, dankjewel!! Heel erg bedankt voor alle tijd en het aanstekelijke enthousiasme!

 

Vele gezichten binnen de BVR zijn vertrouwde gezichten geworden, helaas moesten we ook dit jaar van een aantal van hen of van één uit hun nabije familiekring, afscheid nemen.Laten we dat saamhorigheidsgevoel wat er binnen en buiten de BVR is juist dan ook laten voelen aan hen die achterblijven. Ook dat maakt de BVR sterk; de saamhorigheid, gemeenschapszin en het samen doen!

 

Terug naar het afgelopen weekend: Tussen heel veel bekende gezichten ook nieuwe gezichten. Erg fijn dat je dan na afloop van deze mensen hoort: Het was leuk en gezellig.., tot volgend jaar! Ook heb ik van verschillende kanten gehoord dat de jongeren goed vertegenwoordigd waren! 

 

Ook dit jaar waren er weer jongens en meiden die hun maatschappelijke stage bij ons doorlopen, maar er zijn er ook die vrijwillig meedoen. Daarom bedankt: Natasja, Danielle, Marco, Jade, Benjamin, Jelmer, Robert, Sabine, Thirza, Elfie, Esther, Wieger, Thomas, Mathijs, Carlijn, Max, David B, Eliza, Stan, David A, Thyrsa, Jesper, Fardou, Jeroen. Erg fijn dat jullie dit jaar allemaal meededen, en we hopen volgend jaar ook weer op jullie te mogen rekenen!!

 

De kindertent was ook dit jaar weer een groot succes, bedankt Esther en Joyce voor de geweldige organisatie, jullie kunnen dit hoor…! Raddraaiers bedankt, de prijzen ” vlogen” weer door de Veemarkthal! En die prijzen werden ook dit jaar weer allemaal beschikbaar gesteld door de Sneeker winkeliers en door verschillende bedrijven uit en rondom Sneek. Heel erg bedankt!! Zonder jullie allemaal geen draaiend rad.

 

Er waren vrijdag lekkere Congolese hapjes, gemaakt door mensen van de Gevulde Waterkruik. Ook zij hebben genoten van de sfeer in de hal. Op de site www.pknsneek.nl kunt u foto’s en filmpjes bekijken die door dhr. J. Kronemeijer zijn gemaakt. Erg de moeite waard! We kunnen met elkaar terugkijken op twee mooie bijzondere BVR-dagen! Bedankt!

 

 

De prijzen die gevallen zijn op de enveloppen :

 

1. 1469 - 2 minuten gratis winkelen bij Poeisz

2. 352 - Workshop Vriesia glazen kunstobject

3. 1584 - hoofdkussen

 

 

De prijzen die gevallen zijn op de toegangsbewijzen:

 

1. rood 2761 - High tea voor 2 personen bij : Onder de Linden

2. blauw 1193 - Kinderworkshop bij Katrein Kunst

3. blauw 52 - 10 autowasbeurten bij Texaco

 

 

Prijzen zijn op te halen bij Jildou Algra-Kuiper tel :0515-422488

 

 

Met vriendelijke groet, de BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek