Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 04-09-2015

 

Ook al leek het dat we aan het niks doen waren de afgelopen maanden, niets is minder waar. Tuurlijk stond het wel op een laag pitje maar er gebeurde nog wel het een en ander in de loods en daarbuiten. Maar toch is het goed zo’n rustige periode, even de dingen op een rijtje zetten. Kijken naar wat goed is gegaan, bedenken hoe bepaalde zaken toch ietsje anders geregeld moeten worden en ga zo maar door. En dat brengt mij tot de volgende vraag:

 

Zijn er ook mensen die mee willen helpen in de loods?

 

We hebben een fijne groep medewerkers maar er kunnen best nog wel een paar bij! Misschien lijkt het u/jou leuk om een paar uurtjes mee te helpen met het sorteren van de ingebrachte spullen, of helpen met het ophalen van meubels e.d. of het uitvoeren van eventueel -lichte- reparaties? Heel graag een telefoontje naar Koen Spijksma (411478) of  Lolke Zijlstra (336575) of via de mail  info@bvrsneek.nl 

 

En wilt u nog wat meer informatie? Bel dan ook. Een dagdeel in de week met elkaar voor het goede doel bezig te zijn geeft veel voldoening. Echt waar!

 

Wat ook zo leuk is binnen de BVR... weet je het nog, dat ploegje enthousiastelingen die op de afgelopen BVR in maart met het Samen-eten-met-de-BVR-diner aan kwam zetten?  Zeer geslaagd en datzelfde ploegje zit nog -steeds- vol ideeën: 

 

Samen Eten (met de BVR) Servies

 

Uniek, Nieuw, Lekker, Gezellig & Eenmalig zo werd het eerste Samen Eten met de BVR diner aangekondigd. Een pop-up restaurant geheel in de stijl van de BVR; een radjetoe aan meubels en een kakelbont  servies. Dat was het beeld wat we voor ogen hadden. De rest is geschiedenis.    

 

We zijn eerlijk; het smaakt naar meer. De gasten vonden het lekker en gezellig, wij vonden het uitdaging,  waarbij na afloop een mooie duit in het BVR zakje gedaan kon worden. Echter we hebben een grote fout gemaakt. Na afloop van het diner is alles met de hand afgewassen (wat een klus !) zodat het op zaterdag verkocht kon worden. Wat hebben we daar een spijt van. Het met zorg uitgezochte 40-persoons BVR servies zouden we graag nog een keer gebruiken, want er zijn weer grootste plannen. Daarom willen we een “nieuw” servies gaan sparen en hebben uw hulp hierbij nodig. 

 

We zoeken: soepkommen, dinerborden, suiker/melk stellen, kop en schotels, gebaksbordjes, schalen... Die heeft de BVR toch genoeg zult u denken echter wij zoeken speciale. Het liefst 1,2 of 3-lingen met een verhaal. Heeft u nog een serviesstuk eenzaam in de kast staan omdat de rest gesneuveld is? Een bordje van beppe, of een kopje als vakantiesouvenir van jaren geleden? Van losse elementen maken wij weer een prachtig Samen Eten (met de BVR) Servies. Want samen is zoveel gezelliger; net als de etentjes. Vriendin Margreet begreep precies wat wij bedoelden en van haar kregen we het eerste bord waar we heel blij mee zijn.

 

Heeft u losse serviesonderdelen die kek, retro, uniek, speciaal of oud zijn ? Wij willen ze heel graag hebben. Inleveren kan tijdens de inbreng van de BVR. Voor ons wel zo handig dat u duidelijk aangeeft dat het om het Samen Eten (met de BVR) Servies gaat. We houden u op de hoogte.

 

Rieke, Truus, Jacobien

sameneten@bvrsneek.nl

tel 422072 of 06- -24 95 95 66

 

Tot zover!

 

Tenslotte nog even dit:

 

Onze volgende loodsverkoop is op zaterdag 26 september van 9.30 – 12.00 uur 

 

Graag tot een volgende keer en met vriendelijke groet namens de BVR-commissie,

Jildou Algra-Kuiper

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek