Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 04-12-2015

 

Afgelopen zaterdag (28 november) hadden we weer een loodsverkoop, een speciale met het oog op de komende decembermaand. We hadden daarbij ook nog de hulp van onze "sokkenbreister" , mevr. T. Breeuwsma. Het was gezellig en er werd door de bezoekers fijn gekocht! Bedankt weer voor uw/je komst! Voorlopig was dit weer onze laatste loodsverkoop vóór de BVR 2016.

 

Binnenkort mag ik u vertellen wat ons goede doel/doelen zijn voor de komende BVR, deze worden ook nu weer met grote zorgvuldigheid uitgezocht.

 

De ploeg medewerkers en oud medewerkers van de BVR is best groot, het is goed om elkaar niet te vergeten, we proberen mee te leven en aan elkaar te denken bij fijne gebeurtenissen maar ook bij verdrietige onzekere periodes… We denken aan de zieken, aan hen die afscheid moeten nemen van hun partner, aan hen die behandeld moeten worden. Wil hier de naam noemen van dhr. Joh. de Vries, jaren voorzitter geweest van de BVR, die kortgeleden zijn vrouw heeft verloren. Wij wensen hem samen met kinderen en kleinkinderen Kracht en sterkte toe. 

 

En er zijn fijne gebeurtenissen, verschillende trouwdagen zijn en worden de komende periode nog gevierd, van harte gefeliciteerd!! 

 

Tenslotte: Wij als BVR-commissie zijn erg blij dat Susan de Vries onze ploeg, de BVR-commissie, komt versterken! Welkom Susan, we wensen je een positieve, zinvolle en fijne periode toe!

 

De laatste twee donderdagen van dit jaar, 24 en 31 december is er geen inbreng. 17 december is dus de laatste inbrengavond van 2015.

 

Wens u goede adventsweken toe

 

Een warme groet en namens de BVR-commissie,

 

Jildou Algra-Kuiper (422488)

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek