Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 05-10-2018

 

Zoals beloofd in een van de vorige BVR-nieuwsbrieven beginnen we deze keer met de reacties van ‘onze’ drie goede doelen van BVR 2018:

 

Goedemiddag BVR-bestuur, goedemiddag Jildou

 

Zojuist gezien dat het bedrag is gestort op onze rekening! Fantastisch. In Roemenie gaan ze voorbereidingen treffen zodat ik de schoolspullen uit kan gaan delen in september als ik daar op bezoek ben. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

Nogmaals dank!!!

 

Met warme groet,

Julie Wouterson-Dahmen

 

 

 

Beste BVR-mensen,

 

Graag wil ik melden dat ik dinsdag 25 september naar Roemenie vertrek om daar oa het schoolproject te gaan realiseren. Mijn collega's in Roemenie hebben alle schoolspullen afgelopen weken ingeslagen en verdeeld zodat ik straks aan 400 kinderen de spulletjes weer kan gaan uitdelen. Dit dankzij jullie!!!

Uiteraard stuur ik een reisverslag van dit mooie avontuur daarna naar u toe, zodat mensen kunnen zien waarvoor ze zo hard zich hebben ingezet.

 

Met vriendelijke groeten,

Julie Wouterson-Dahmen

 

Namens het bestuur van de Stichting Leergeld Zuidwest Friesland zijn wij meer dan dankbaar dat er aan de kinderen van Leergeld is gedacht. Vooral dit jaar merken wij dat er steeds meer maatschappelijk draagvlak is en bekendheid voor onze missie om te zorgen dat alle kinderen de kans krijgen om zich volwaardig te ontwikkelen. De actie van de BazarVeilingRommelmarkt is daarin toch wel heel bijzonder. Zeker als je bedenkt hoeveel vrijwilligers uit uw kerkgenootschap actief zijn betrokken bij de organisatie. En dan nog alle bezoekers die naar de BVR komen. Dat wij zelf als bestuur ook een bijdrage konden leveren in het helpen bij het Draaiend Rad brengt de samenwerking nog meer in beeld.

Wij danken u en alle leden van PKN Sneek van harte voor uw inzet en betrokkenheid. En wensen u alle goeds.

 

Met vriendelijke groet,

Loes Neuvel, secretaris Stichting Leergeld Zuidwest Friesland

 

Speeltuinvereniging Sperkhem-Tuindorp wil langs deze weg iedereen bedanken die de BVR tot een succes gemaakt hebben! Het deel van de opbrengst dat wij mochten ontvangen willen we besteden aan een nieuwe ondergrond onder de speeltoestellen. 

 

 

 

 

Prachtig om dit allemaal te lezen toch? We zijn alweer een poosje aan het ‘sparen ‘voor de volgende BVR en juist door deze warme reacties te lezen weet je ook weer waar je het voor doet! 

 

Tenslotte, om alvast te noteren:

Loodsverkoop

Zaterdag 10 november 2018

9.30 - 13.00 uur

BVR-loods

Touwslagersstraat 24 (De Hemmen)

 

Graag tot de volgende keer en met een hartelijke groet,

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek