Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 06-04-2012

 

BVR 2012 was een  groot succes! We mochten samen een bedrag van 33.000 euro netto op te halen. Dit is het bedrag wat daadwerkelijk overblijft wanneer  alle kosten eraf zijn gehaald.

 

Een prachtige kroon op het werk, na een jaar van voorbereiding en een week van opbouwen en twee dagen verkoop. Al de vrijwilligers die hieraan bijgedragen hebben, chapeau! Alle sponsoren voor dit evenement, chapeau! En iedereen die je altijd weer niet noemt en wel zou moeten noemen, chapeau!!

 

Dan bekijk ik de foto’s gemaakt door meneer Kronemeijer, deze zijn te zien op de site van de PKNsneek, en ik bekijk het impressie filmpje, dan denk ik wat een blijde gezichten allemaal.

En ja, daar wordt je blij en gelukkig van.

Het saamhorigheid gevoel wat er de afgelopen week heerste was overweldigend, wat een team.

 

Een nieuwe veilingmeester tijdens de veiling van zaterdagmorgen, afscheid nemen van  Dhr. Jaarsma. Dhr. Jaarsma die 36 jaar de veilingmeester was en die zaterdagmorgen afscheid nam, om gezondheid redenen.  Ontroerend moment! Onze dank is zeer groot en vanaf deze plaats wensen wij hem Gods nabijheid.

 

Dhr Dijkstra  voor het eerst veilingmeester van de BVR veiling, we kunnen met elkaar zeggen dat hij dit uitstekend heeft gedaan, en dat hij er wat ons betreft volgend jaar weer bij mag zijn. Chapeau!

 

Het rad dat draaide als een tierelier, als gevolg van onze enthousiaste plankje verkopers en raddraaiers. Mathijs; Robert; Max; Janneke; Pepijn; Sterre; David; Thomas; Esther; Thirza; Iris; Daniëlle; Dirk-Jan; Daan; Sabine en Natasja, bedankt voor het verkopen van zoveel plankjes.

 

Gelukkig hoefden we geen gebruik te maken van onze BHVers. Het leed bestond uit hier en daar een pleister.

 

Ook in de Rommelhoek, achter de muur van Jericho(prachtige benaming volgens mijn oudste zoon) was het een drukte van belang, veel mensen gingen met de armen vol de deur weer uit. Ja en daar doe je het voor. Vele woningen krijgen weer een nieuwe inrichting.

 

Ieder jaar wordt er een pop beschikbaar gesteld, het is dan de bedoeling dat je raad wat de verjaardagdatum van deze pop is. Dit jaar was het 12 april en werd de pop gewonnen door fam. Zaadstra van de oude dijk.

 

Dit jaar hadden we ook het raden van tricots, in ruil voor €0,50 mocht je raden hoeveel erin de bak zaten en kregen alle kinderen een gratis ijsje van de FEBO. Stefan Stallinga zat er het dichtste bij met zijn 639. Er zaten namelijk 634 in. Stefan heeft een feestje gewonnen voor 5 personen bij Katrein Kunst.

 

Verderop in het kerkblad komen uitslagen van de entreebewijzen en de enveloppen te staan. De uitslagen kunt u ook vinden op de BVR site en de site van de PKN

 

Wil ik het nog één keer zeggen: €33.000 Chapeau!!

 

Vriendelijke groet,

Annie Dijkstra

secretariaat--nospam@bvrsneek--nospam.nl

www.bvrsneek.nl

 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek