Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 07-03-2014

 

 

Wanneer u/jij dit leest duurt het nog 3 weken voordat de 39ste BVR weer losbarst. Mooi is het om te zien hoe iedereen weer bezig is met z’n eigen ‘stekkie’...., of het nou bloemen, glaswerk, meubels, patat, boeken, cake, fietsen, antiek, prijsjes voor het draaiend rad enz, enz, enz is…, het maakt niet uit. Met elkaar zijn we bezig en we hopen dan ook weer met elkaar op hele goede en geslaagde  BVR-dagen!

 

We zijn druk bezig met alle mensen die zich opgegeven hebben in te delen bij de verschillende stands, heel fijn dat u/jij zich weer in grote getale opgegeven heeft, bedankt! Er kunnen natuurlijk altijd meer bij, welkom om alsnog te reageren!

 

Afgelopen weken kwamen er ook waardevolle tips/opmerkingen binnen hoe we bepaalde zaken of activiteiten nog beter kunnen regelen...., ga hier vooral mee door (telefoonnummer en e-mailadres is bekend, toch?)

 

Er is de afgelopen tijd regelmatig contact met mensen van ‘Villa Pardoes’ en ‘De Gevulde Waterkruik’, zij zien ook uit naar de komende BVR-dagen en zijn dan ook aanwezig met informatie en nog veel meer! Dus nogmaals, doe mee en mail of bel!

 

De loods begint aardig vol te raken, u kunt tot en met donderdag 13 maart nog uw spullen kwijt, dit is de laatste mogelijkheid, hierna begint de grote verhuizing naar de Veemarkthal! Wanneer de loods na de BVR-dagen weer open gaat leest u in één van de volgende BVR-nieuwsbrieven. (Wist u dat alle informatie ook te vinden is op www.bvrsneek.nl?, bedankt Klaas F.!)

 

Tenslotte wens ik alle medewerkers succes met de voorbereidingen,

 

Namens de commissie en met vriendelijke groeten,

Jildou Algra-Kuiper

(tel:422488)

of

(e-mail: secretariaat--nospam@bvrsneek--nospam.nl)   

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek