Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 07-10-2016

 

Afgelopen zomer ontvingen wij de volgende berichten:

 

Geacht bestuur,

Blij verrast ontvingen wij uw bericht dat u onze stichting heeft uitverkoren voor een grote gift ter gelegenheid van de 41ste Bazar-Veiling-Rommelmarkt van 2016. 

Inmiddels hebben wij uw gift ontvangen op onze rekening en zullen deze met grote dankbaarheid aanwenden voor de opvangzorg van de kinderen van ProNino in Honduras.

Over het verloop van deze projecten en de resultaten ervan zult u nader op de hoogte worden gehouden. Eventueel kunt u, door aanmelding op onze website, middels toezending van onze digitale nieuwsbrief eveneens hiervan kennis nemen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw gift, ook namens de kinderen.

 

Met vriendelijke groet,

Stichting Homeless Child

 

 

Op de site van Achter de Regenboog:                  

 

Een hele mooie gift!

Graag willen wij BVR-Sneek bedanken voor hun royale bijdrage, waarmee een eerste aanzet voor ons gezinsweekend in 2017 gewaarborgd is. Daar zijn wij heel erg blij mee. BVR-Sneek is een vrijwilligersorganisatie die enerzijds als doel heeft hun eigen kerkgenootschap te bekostigen, maar daarnaast ook nog ruimte maakt voor één of meerdere goede doelen.

 

 

Mooi zulke reacties, daar doen we het dan ook met elkaar voor, toch!

 

Ondertussen zijn onze collega’s van de Fancy Fair enorm druk bezig, 21 en 22 oktober komt steeds dichterbij! Wij wensen dan ook alle medewerkers veel plezier en vooral veel succes toe bij deze Fancy Fair 2016!

 

Tenslotte nog dit:

Op 29 oktober van 9.30 -12.00 uur is de volgende loodsverkoop. 

Welkom weer!

 

Met vriendelijke groet,

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek