Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 09-03-2012

 

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. De medewerkers worden ingedeeld, en zoals altijd zijn er nog wel een paar plekjes onbezet. Dus gemeenteleden wanneer jullie nog wat tijd over hebben meld jullie dan alstublieft aan. Dit kan via het mailadres die u onderaan dit stukje vindt. Wanneer alles is ingedeeld krijgt u thuis een formulier met daarop de tijden en enige uitleg. Met z’n allen voor het vierde gastenverblijf van het Hospice Sneek, we gaan ervoor!!

 

Dit alles kan niet zonder de hulp van velen, en deze keer wil ik de middenstand van Sneek hartelijk bedanken voor hun gulle gaven. Zij zorgen er ieder jaar voor dat ons draaiend rad voorzien wordt van alle prijzen. Sneek, dank hiervoor, wij kunnen niet zonder jullie.

 

Wij hopen dat jullie onze nieuwe site ook al bezocht hebben, www.bvrsneek.nl. Zo ja, schrijf dan een stukje in ons gastenboek. En volgt u ons al via twitter @BVRSneek, ook hier kunt u het reilen en zeilen volgen van de activiteiten.

 

Zaterdag 10 maart kunt u ’s morgens nog uw overbodige huisraad inleveren aan de touwslagerstraat. Dit kan van 10 tot 11 uur. Donderdagavond 15 maart is de laatste mogelijkheid om uw goederen in te leveren. Daarna sluiten we de loods en kunnen we alles inpakken voor de grote verhuizing naar de veemarkthal.

 

Vanaf maandag 16 april bent u dan weer welkom om opnieuw met ons te sparen voor de volgende happening. Noteer het alvast op de kalender. Ook zult u komende week hier en daar in het bezit kunnen komen van onze nieuwe flyer, erg handig als reminder in uw agenda; op uw magneetbord; op uw prikbord of daar waar u uw belangrijke data bewaart. Al met al, allemaal actie binnen de BVR.

 

Het meest belangrijke voor de komende week is alle stands bemannen, en voor wie zich nog niet heeft opgegeven, doen!!! Iedereen veel succes met de voorbereidingen en over twee weken het laatste nieuws.

 

Vriendelijke groet


Annie Dijkstra
secretariaat--nospam@bvrsneek--nospam.nl
www.bvrsneek.nl

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek