Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 09-03-2018

 

Nog precies twee weken en dan is het weer zover (voor de 43ste keer!)

 

Bazar-Veiling-Rommelmarkt 2018:

 

Vrijdag 23 maart
13.30 - 21.30 uur Bazar
16.00 uur (Diensten)Veiling
17.30 uur SamenEten restaurant *
19.30 uur (Diensten en Objecten) Veiling


Zaterdag 24 maart
09.00 - 15.00 uur Bazar en Rommelmarkt

 

* SamenEten met de BVR

SamenEten met de BVR is niet meer weg te denken op de vrijdag. Vorig jaar organiseerde we voor de eerste keer het BVRbistro. Naast de theetuin maakten we een unieke bistro in de style van een pop-up restaurant. Het werd een groot succes en we mochten bijna twee keer zoveel gasten ontvangen. Onderzoekt alles en behoud het goede; de BVRbistro is een nieuwe traditie. Ook dit jaar een radjetoe aan meubels met een kakelbont servies. En niet onbelangrijk: na afloop is alles van de BVRbistro te koop.

Is het eten wel lekker ? Daar durven wij ook dit jaar onze handen voor in het vuur te steken. Een beetje van onszelf en goede hulp van een professionele kok maken samen een overheerlijk 3 gangen diner. Vooraf een soep van de dag. Op veler verzoek is het hoofdgerecht een reprise van vorig jaar. Ook het rabarber-uit-eigen-tuin toetjes doen we in de herhaling. Daarnaast maken we een nieuw overheerlijk paasdessert.

 

De bistro is geopend vanaf 17.30 uur. Daarmee stellen we de medewerkers in de gelegenheid om ook een vorkje mee te prikken. Reserveren is niet nodig, echter wanneer het op is, is het op.

 

Vrijdag 23 maart SamenEten met de BVR

BVR bistro 17.30 – 19.30 uur

Overheerlijk 3 gangen menu

15 euro pp

 

Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan een mooie opbrengst voor de 43eBVR. 

Na SamenEten met de BVR, begint de dienstenveiling. U kunt oa bieden op een aanschuifdiner gemaakt door de dames van SamenEten.

Vr.gr. de dames van SamenEten!

 

 

 

Tenslotte nog 1x ons hoofddoel: 

Stichting Livada helpt kinderen in Roemenië een grondslag te leggen voor een betere toekomst voor henzelf en hun omgeving. Stichting Livada geeft directe hulp dmv het sturen van kleding en goederen, maar ondersteund ook projecten op het gebied van medische- en tandheelkundige zorg, schoolbegeleiding en schoolbenodigdheden. Verder helpt Stichting Livada diverse weeshuizen en pleeggezinnen met ondersteuning op het gebied van kleding, luiers, voedsel, speelgoed, onderhoud gebouwen, transport, etc. Kortom, teveel om op te noemen.

 

en de twee subdoelen:

 

Stichting Jarige Job is een stichting die, in samenwerking met onder andere de Stichting Leergeld Zuidwest Friesland, aan kinderen die jarig zijn en behoren tot de doelgroep, een verjaardags-pakket beschikbaar stelt. Dit pakket bestaat, naast een leuk cadeau voor de jarige o.a. snoep zodat de kinderen op school kunnen trakteren. Het geld zal worden besteed in de gemeente Súdwest Fryslân.

 

Speeltuin Sperkhem Tuindorp. Kunstgras voor het vaak te natte speelterrein, waarna de kinderen weer optimaal kunnen spelen in deze mooie speeltuin. 

 

 

Heel graag verwelkomen wij jullie allen in de Veemarkthal op  23 en 24 maart 2018!

We hopen dat we met elkaar weer fijne, warme en succesvolle dagen mogen beleven,

Graag tot dan!

 

Met een hartelijke groet,

 

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek