Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 09-05-2014

 

De 2 minuten gratis winkelen is gewonnen door Paula Thomas uit Geesbrug.

 

Zaterdag 3 Mei 2014 heeft dit plaatsgevonden bij Poiesz supermarkt op het Boschplein in Sneek. Samen met haar moeder werd ze welkom geheten door Rob Faber, Jildou Algra, assistent-bedrijfsleider Arjen dijk en Tineke Wuring. Na uitleg van de spelregels en een rondje door de winkel(ze was hier nog nooit geweest) konden we van start. Ze had de route goed uitgestippeld, eerst richting koffie, dan cosmetica, wasmiddelen en tot slot de afdeling vlees, maar er was nog wat tijd over, dus nog langs de wijn(een flesje canei voor haar dochter) en het bier. De kar zat propvol. Toen was de tijd om, op naar de kassa. Het eindresultaat €212,00.Ze stond helemaal versteld dat je in zo korte tijd zoveel boodschappen in kunt laden. Namens Poiesz werd haar nog een boodschappenkrat en een taart aangeboden. Alles werd in de auto geladen en iedereen ging met een goed gevoel naar huis.

 

Tineke Wuring

 

Bedankt Tineke voor het verslag en je enthousiaste begeleiding van twee hele blije en tevreden dames!

 

We zijn de laatste weken echt bezig met de afronding van BVR 2014, prijzen worden opgehaald of ingewisseld en de laatste rekeningen moeten worden betaald. Er wordt natuurlijk ook geëvalueerd, d.w.z. dat wij als commissie gaan kijken wat dit jaar op de BVR goed ging maar ook wat verbeterd kan worden of misschien wel een beetje anders moet. Wat wel  overheerst bij ons is het feit dat het ook dit jaar weer geslaagd was in vele opzichten!! Mocht u/ jij nu voor ons tips/vragen/opmerkingen hebben, alsjeblieft geef ze door op het -vast- bekende mailadres of telefoonnummer.

 

Komende weken wordt er geld gestort op verschillende, stuk voor stuk hele mooie doelen. Ieder jaar komen er aanvragen voor goede doelen bij ons binnen, achter elk doel zit een groep mensen die bezig  is om voor die ander die hier soms  zelf niet toe niet in staat is, hulp te vragen en te bieden. Als BVR willen we graag met zoveel mogelijk mensen ergens de schouders onderzetten, om op die manier een maatschappelijk of kerkelijk doel te steunen,  deze goede doelen  worden elk jaar  met de grootste zorg  uit gekozen. Zo ook dit jaar weer, wij hopen dan ook dat wij met elkaar  de verschillende organisaties geholpen hebben om weer een beetje  dichter bij hun mooie doel te komen. En iedereen die hieraan heeft meegeholpen: hartelijk dank!

 

En dan het volgende, in de afgelopen kerkbladen kon u steeds lezen over de opknapbeurt van onze loods aan de Touwslagersstraat. Welnu het is klaar! En wat is het opgeknapt, een egale grijze betonvloer en allemaal nieuwe stellingen, het is echt een heel ander gezicht!

 

 

Zie hier het resultaat!

 

We zijn er erg blij mee en nu mag ie weer vol, m.a.w. u kunt weer komen op de donderdagavond van 18.30 – 20.00 uur of natuurlijk een belletje naar de bekende telefoonnummers. Ook willen we eind Augustus/begin September weer een loodsverkoop organiseren, een mooie gelegenheid dan om eens even een kijkje te komen nemen.   Welkom!

 

Met dank aan de mensen die(nog vaker dan anders..) in de loods te vinden waren! 

 

Graag tot een volgende keer.

 

Namens de BVR-commissie en met vriendelijke groet,

Jildou Algra-Kuiper

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek