Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 09-07-2013

 

De BVR dagen liggen alweer maanden achter ons en ondertussen loopt de loods alweer aardig vol voor de volgende BVR.

 

Binnen het bestuur is er het nodige veranderd, Johan de Vries heeft samen met Joop v-d Meer afscheid genomen van het bestuur van de BVR, Annie Dijkstra heeft afscheid genomen als secretaresse  en Jacobien Rozema als PR vrouw. Dit zijn zomaar vier mensen uit het dagelijks bestuur, een grote aderlating!

 

Gelukkig heeft het bestuur Jildou Algra bereid gevonden om het secretariaat over te nemen en hier zijn ze uiteraard erg blij mee. Om alle ins en outs mee te krijgen binnen zo´n organisatie zal Annie haar het komende jaar ondersteunen. Ook Jacobien zal niet helemaal verdwijnen, op de achtergrond mag het bestuur ook gebruik maken van haar creativiteit.

 

Wanneer ik zeg Joop v-d Meer, dan zeggen velen van u, die van de BVR. Ja die van de BVR. Al jaren en jaren actief binnen het bestuur van de BVR. Ik heb Joop leren kennen al een positief ingestelde man waar niets teveel voor was. Een man die dacht in mogelijkheden en altijd opgewekt en blij. Johan de Vries nog zo´n naam die verbonden is met de BVR. Ook Johan vindt het na al die jaren mooi geweest. Van Johan heeft het bestuur veel mogen leren in de afgelopen jaren. Het is tijd voor een nieuwe ploeg en die staat er. Een mooi team van daadkrachtige mensen die proberen op zoek te gaan naar mogelijkheden voor een BVR zodat deze nog jaren verder kan. Een team dat op zoek gaat naar nieuwe kansen. Wij wensen hen veel wijsheid en doorzettingsvermogen!!

 

Op donderdagavond is Robert Dijkstra aanwezig in de loods om uw spullen in te nemen die u brengt. Robert zal t/m september zijn maatschappelijke stage lopen bij de BVR. En vanaf oktober kunnen wij twee nieuwe jongeren gebruiken. Deze maatschappelijke stage is voor  jongeren die het komende jaar in de derde klas van het voortgezet onderwijs zitten. Denk je nu, dat is wel wat voor mij mail dan naar secretariaat@bvrsneek.nl  op donderdagavond kun jij dan je stage doen van 18:30 – 20:00 uur. Ook tijdens de BVR dagen kunnen wij jongeren gebruiken die mee willen helpen, in ruil voor een handtekening. Ik zou zeggen gewoon ff mailen!!

 

De loods is tijdens de zomer periode een aantal weken gesloten. In de maand juli is de laatste inbrengavond 18 juli en 22 augustus is de eerste donderdag dat de loods weer is geopend. Op zaterdag 24 augustus zal de loods geopend zijn van 9:30 tot 12:30 uur  voor verkoop.  Misschien dat er nog kamerbewoners zijn die dringend zaken nodig hebben, noteer het dan in je agenda.

 

Dan wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie, geniet van de dingen die u gaat ondernemen en kom vooral gezond en wel weer terug.

 

Vriendelijk groet,

Annie Dijkstra

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek