Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 11-03-2016

 

SamenEten met de BVR

 

Uniek – Eenmalig - Nieuw - Lekker - Gezellig –

 

Vorig jaar ter gelegenheid van de 40e editie werd eenmalig SamenEten met de BVR georganiseerd. We werden overrompeld door het grote succes en de prachtige opbrengst. Dit jaar kwam het BVR bestuur met de vraag: houden jullie van tradities? 

Jazeker, met liefde organiseren we wederom SamenEten met de BVR. Eenmalig en Nieuw gooien we over het schouder, wat blijft zijn Uniek, Gezellig en niet onbelangrijk Lekker. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verzamelen van het SamenEten servies. Een stagiair van de Piet Bakkerschool en mem helpen ons vooraf met de afwas, en na het diner zijn we met de vuile vaat welkom in de Zuiderkerk. 

 

 

Een kordon BVR-mannen zetten de meubels klaar en de dochters van, staan garant voor de gastvrije bediening. Geweldig zoveel hulp.

Een nieuwe deelnemer vroeg bezorgd: Is het eten wel lekker? Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken, meneer de B. Een beetje van onszelf en goede hulp van een professionele kok maken samen een overheerlijk diner. 

De inrichting van het pop-up restaurant is wederom geheel in de stijl van de BVR; een radjetoe aan meubels een kakelbont servies. En niet onbelangrijk: na afloop is alles te koop. SamenEten met de BVR vindt plaats in de ruimte van de veiling, bij de bloemen de bocht om zeg maar. 

Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan een mooie opbrengst voor de 41e BVR. U kunt ons helpen: Kom SamenEten en geef u op !

 

Vrijdag 18 maart SamenEten met de BVR

Ontvangst vanaf 18.15 uur en 18.30 aan tafel

3 gangen menu omlijst met overheerlijke liflaffen 

15 euro pp.

sameneten@bvrsneek.nl

0515-422072 bgg 06-24 95 95 66

Susan, Truus & Jacobien

 

 

 

 

Nog 1 week... en dan is het zover, de 41ste Bazar-Veiling-Rommelmarkt! En we hebben er weer zin in! 

Gedurende het hele jaar zijn er heel veel vrijwilligers druk bezig voor deze twee dagen in de Veemarkthal. En als het dan bijna weer zover is dan is er die vast wel bekende kriebel, dat gevoel dat je het met elkaar doet, die saamhorigheid, dat genieten van een volle veemarkthal, het ontmoeten… en ga zo maar door! Ik hoop zo dat u/jij snapt wat ik bedoel!!

 

Wil iedereen op deze manier alvast hele fijne BVR-dagen toewensen. We denken aan diegene die ook graag mee had willen doen maar door ziekte of anders dit jaar helaas verhinderd zijn. Sterkte en onze gedachten zijn bij een ieder!

 

Denkt u ook aan de veranderde openingstijden:

Vrijdag 18 maart van 13.30 -21.30 uur Bazar

Zaterdag 19 maart van 9.00 – 14.00 uur Rommelmarkt, Veiling (10.00 uur en bezichtiging vanaf 9.00 uur) en weer Bazar.

 

We hebben heel, héél veel spullen, we hebben goeie koffie/thee/fris met overheerlijke zelfgebakken cake, heerlijke snacks voor elk wat wils, broodjes, een spannend draaiend rad, een gezellige kindertent en ja..., nog veel meer!

 

We hopen natuurlijk weer op een prachtige opbrengst voor onze twee hoofddoelen.

 

Heel graag tot ziens op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart in de veemarkthal!

 

Warme groet, 

 

de BVR commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek