Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 12-01-2018

 

Om te beginnen willen wij iedereen een gezond, warm en liefdevol 2018 toewensen! 

We hopen dat we er met elkaar ook weer een goed en positief BVR jaar van mogen maken…, samen met velen aan de slag voor die ander, die onze aandacht en financiële ondersteuning soms zo  hard nodig heeft! Ook dit jaar zijn we weer  hele mooie en inspirerende doelen tegen gekomen én we hebben na goed overleg de volgende goeie doelen uitgekozen voor de BVR 2018:

 

Stichting Livada


Stichting Livada helpt kinderen in Roemenië een grondslag te leggen voor een betere toekomst voor henzelf en hun omgeving.

Stichting Livada geeft directe hulp dmv het sturen van kleding en goederen, maar ondersteund ook projecten op het gebied van medische- en tandheelkundige zorg, schoolbegeleiding en schoolbenodigdheden. Verder helpt Stichting Livada diverse weeshuizen en pleeggezinnen met ondersteuning op het gebied van kleding, luiers, voedsel, speelgoed, onderhoud gebouwen, transport, etc. Kortom, teveel om op te noemen.

 

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is een stichting die, in samenwerking met onder andere de Stichting Leergeld Zuidwest Friesland, aan kinderen die jarig zijn en behoren tot de doelgroep, een verjaardags-pakket beschikbaar stelt. Dit pakket bestaat, naast een leuk cadeau voor de jarige o.a. snoep zodat de kinderen op school kunnen trakteren. Het geld zal worden besteed in de gemeente Súdwest Fryslân.

 

Speeltuin Sperkhem Tuindorp

Kunstgras voor het vaak te natte speelterrein, waarna de kinderen weer optimaal kunnen spelen in deze mooie speeltuin. 

 

Drie prachtige goeie doelen die wij dan ook van harte bij u aanbevelen!

Tot aan de BVR zullen we hier regelmatig op terugkomen, daar kunt u op rekenen.

De datum is denk ik al bij velen van jullie bekend, toch noem ik het nog een keer: 

Op vrijdag 23 maart van 13.30 – 21.30 uur is er Bazar en om 18.00 uur opent ons ‘samen eten’ restaurant (hierover later meer).  Ook zal er om 16.00 uur en om 19.30 uur een (diensten)veiling worden gehouden. Op zaterdag 24 maart van 9.00 – 15.00 uur is er naast Bazar ook Rommelmarkt. Nadat we vorig jaar voor de eerste keer een Dienstenveiling hebben gehouden willen we ook dit jaar er weer een organiseren! 

Vorig jaar waren het alleen ‘diensten’ dit jaar willen we ook antiek, curiosa en meer veilen.  Wij houden u op de hoogte, via kerkblad, onze website en Facebook. Wordt vervolgd…..

 

Tenslotte nog dit, op 30 september jl. hadden we een loodsverkoop waarvan de opbrengst toen ging naar Stichting Rijk voor Arm. Een paar weken geleden ontvingen wij de volgende mail:

 

“Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor de verjaardagsdoos van de Stichting Rijk Voor Arm, we zijn hier ontzettend blij mee omdat we hier weer vele kindertjes de verjaardag kunnen geven die zijn verdienen, en jullie bijdrage zorgt hier mede voor.

Wij zijn ontzettend blij en trots dat jullie je hebben ingezet voor de Stichting Rijk Voor Arm en daarom namens het bestuur, alle vrijwilligers en alle bij ons ingeschreven kinderen, hartelijk bedankt!”

 

Prachtig  en fijn om te lezen dat het geld zo goed terecht komt, toch?

Graag tot een volgende keer en met een warme groet,

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek