Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 17-04-2015

 

Zo langzamerhand wordt het een beetje rustiger binnen de BVR…, ook het feest voor vrijwilligers en oud-medewerkers hebben we alweer achter de rug. Het was heel gezellig die elfde april, onze loods was sfeervol omgebouwd tot warme feestzaal, we herkenden de ruimte bijna niet meer terug! Met dank aan ESB- Bolsward samen met Lolke Zijlstra en een aantal loodsmedewerkers!

 

Onze loodsman Willem van der Heide is samen met z’n vrouw Aukje tijdens dit feest even in het zonnetje gezet. Willem heeft te kennen gegeven dat hij niet meer de verantwoordelijkheid voor de loods wil hebben. En dat is z’n goed recht na meer dan 25 jaar trouwe dienst! We bedanken dan ook Willem samen met z’n vrouw Aukje voor al die BVR-jaren! Zoals de meesten van jullie weten heeft Willem het stokje doorgegeven aan Lolke Zijlstra, die ook al een paar jaar meedraait, voortaan kunt u bellen met Lolke Zijlstra (0515-336575) of Koen Spyksma (0515-411478). 

 

Tijdens de speech van onze voorzitter Koen Spyksma, hoorden we dat hij en Rob Faber hadden uitgerekend dat 40 keer BVR 1,2 miljoen euro had opgeleverd! We waren er allemaal even stil van.... Rok en Lol zorgden tijdens deze feestmiddag voor gezellige muziek, ook hebben we genoten van Henk van der Veer, die op zijn eigen unieke manier een aantal bijzondere verhalen vertelde en gedichten uit z’n nieuwe bundel voorlas.., mooi!

 

Voor foto’s verwijs ik u naar onze site : www.bvrsneek.nl - foto’s - 2015 - jubileumfeest.

 

In de vorige nieuwsbrief heb ik geprobeerd om alle verschillende stands/ werkzaamheden op de BVR te benoemen. Geen namen genoemd omdat ik niemand wil vergeten, wil wat de jongeren betreft graag een uitzondering maken omdat het zo belangrijk is dat ook jonge mensen mee doen en enthousiast over de BVR zijn! Daarom bedankt Natasja, Robert, Sabine, Danoutha, Patrick, Job, Jesper, Elfie, Jildou, Thomas, Robin, Stan, David A., Esther, Iris, Nynke en Jolien! En natuurlijk ook bedankt Esther, die samen met een aantal vrijwilligers de kindertent weer runde! Tenslotte wil ik nog even Sabine Faber en Iris Eelkema noemen die, voorafgaand aan de BVR al vele donderdagavonden in de loods te vinden waren. Bedankt meiden, voor al jullie hulp in de loods, een zeer actieve maatschappelijke stage kan ik wel zeggen!

 

De loods is weer geopend dus u mag weer komen!

 

Tenslotte nog dit: Een paar prijzen zijn nog niet opgehaald, hieronder staat nog een keer het lijstje met de winnende nummers. Als u nog niet gekeken heeft, doe het dan nu, het zou heel jammer zijn wanneer die mooie prijzen blijven staan!

 

Graag tot een volgende keer!

Namens de BVR-commissie, 

Jildou Algra-Kuiper

 

 

Uitslagen verloting BVR 27 en 28 maart 2015

 

De prijzen die gevallen zijn op de enveloppen:

 

1. 1575 - een dag met een Eend door Friesland inclusief een gevulde picknickmand.

2. 559 - een hotelovernachting met ontbijt.

3. 489 - 10 auto wasbeurten bij Veenema.

 

 

De prijzen die gevallen zijn op de entreebewijzen:

 

1. blauw 445 - 2 minuten gratis winkelen bij Poiesz. 

2. roze 613 - Samsung LED-tv Monitor 24 inch.

3. blauw 1648 - High tea voor twee personen bij ‘Onder de Linden’.

 

 

 

Prijzen zijn op te halen bij Jildou Algra-Kuiper tel : 0515-422488


Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek