Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 19-02-2016

 

Nog een kleine 4 weken en dan is het –alweer-  zover…. de  Bazar Veiling en Rommelmarkt, dit keer alweer voor de 41ste keer! Alhoewel de aanmeldingen nog steeds blijven komen is het toch ook ieder jaar weer een spannend moment of de bezetting voor die dagen klopt, hebben we voldoende mensen voor het vervoer de hele week van de loods naar de veemarkthal, zijn er voldoende medewerkers in alle verschillende stands,  in de theetuin en ga zo maar door.

Heeft u, heb jij je nog niet opgegeven doe het dan, het kan echt nog, alle hulp is enorm welkom! (Je zult bij ons niet snel horen dat we vol zitten en geen hulp meer nodig hebben!!) Opgave kan nog via het aanmeldingsformulier of natuurlijk via de site.

 

Na 3 maart is de loods een aantal weken gesloten en is er geen inbreng meer mogelijk. Alles wordt dan in gereedheid gebracht voor het BVR-weekend van 18 en 19 maart 2016.

 

Wil graag nog twee activiteiten noemen die je ook dit jaar weer op de BVR tegen zult komen :

 

De BVR tent

Ook dit jaar is hij er weer, de BVR kindertent. In deze tent is van alles te doen, zo kun je je bijvoorbeeld laten schminken of je nagels laten lakken. Stilzitten hoeft natuurlijk niet want er staat ook een groot discospringkussen bij de tent, hier mag je naar hartenlust op springen en dansen. Voor alle creatievelingen hebben we een grote knutseltafel waar je je helemaal mag uitleven. Met speciale 3D verf kun je daar je eigen waxinelichtje versieren. Je mag natuurlijk ook gewoon een leuk masker maken of een kleurplaat inkleuren. Als je geen zin meer hebt om te knutselen of je bent moe van het springen mag je gerust even uitrusten in onze chill-hoek. Daar staat een lekkere bank en er is een PlayStation waarop je mag gamen. Er is dus genoeg te doen!

 

Om het voor kinderen gemakkelijk te houden wordt er in de tent niet gewerkt met geld maar met stempelkaartjes. Deze kaartjes kunt u zowel bij de ingang als bij de tent zelf kopen. Voor elke activiteit die uw kind doet krijgt hij/zij een stempel. U kunt kiezen voor een stempelkaart van €3,- daarop passen 6 stempels of een stempelkaart van €5,- daarop passen 10 stempels. U hoeft zelf niet bij de tent te blijven terwijl uw kind op het springkussen springt, knutselt of  geschminkt wordt, wij houden voor u een oogje in het zeil. Als u wel in de tent wilt blijven mag dat natuurlijk ook!  

 

EN...

                                                                                               

Samen Eten met de BVR                                                            

Vrijdag 18 maart

Ontvangst vanaf 18.15 uur en 18.30 aan tafel    

3 gangen menu 15 euro pp 

Opgave: sameneten@bvrsneek.nl

0515-422072 bgg 06-24 95 95 66

Wacht niet te lang want vol is vol.

Meer info in de volgende PS

 

U leest het,naast het bezoeken van de verschillende stands, het kopen van een plankje bij het draaiend rad, een lekker kopje koffie+  of thee+  drinken in de theetuin komen er steeds maar meer activiteiten op onze BVR en... voor elk wat wils!

 

Graag tot een volgende keer!

 

Namens de BVR commissie,

 

 

Jildou Algra Kuiper

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek