Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 20-01-2014

 

 

En dan schrijven we 2014 ….!

 

Een nieuw jaar waarin we alweer voor de 39ste keer ons jaarlijks BVR-feest mogen vieren, want dat mag het zijn, een feest! 

Natuurlijk gaan we met elkaar hard aan het werk maar laten we vooral het samendoen, het “verbindende” van deze dagen niet uit het oog verliezen! Samen met zoveel mogelijk vrijwilligers/medewerkers aan de slag voor die ander , want dat is toch waar het binnen de BVR omdraait, maatschappelijke doelen financieel te ondersteunen. En wat is dat prachtig om dat met zoveel mogelijk mensen met al hun verschillende talenten te organiseren, ieder jaar weer…, hoop dat u/jij dan ook zegt: we gaan er weer voor!

 

En dat brengt me dan ook bij het hoofddoel van de BVR 2014, we hebben dit jaar niet één maar twee hoofddoelen:

 

De Gevulde Waterkruik” - een drinkwaterproject in Kongo

Villa Pardoes” - vakantie voor gezinnen met een ernstig ziek kind

 

Twee prachtige doelen waar wij als commissie volledig achterstaan!

 

Hier vind u een beschrijving wat de beide doelen inhouden, dit is dezelfde informatie die u ook kunt vinden op de jaarlijkse BVR-brief/uitnodiging die u één dezer dagen in uw brievenbus krijgt.

 

Wanneer er de komende tijd iets te melden valt over deze twee fantastische doelen houden wij u op de hoogte via het kerkblad.

 

Rest mij nu nog een aantal “huishoudelijke mededelingen”:

Ten eerste, en daar zijn we blij mee,  we hebben er een nieuw bestuurslid bij; dhr. Lolke Zijlstra, erg fijn en we wensen je een hele goeie tijd toe binnen onze ploeg! 

 

Verder zijn wij naar twee dingen op zoek:

  • Zijn er ook mensen die ons willen helpen met het zgn. winkellopen? (bij verschillende winkels langs om spullen op te halen voor het draaiend rad?) Met uw opgave zouden we blij zijn, want u weet hoe meer mensen meedoen hoe beter!
  • Ook zijn er volgens onze buttonbeheerder nogal wat buttons in omloop, met andere woorden ,ligt er ook bij u (net als bij mij!) nog eentje in het  keukenlaatje? Mag die retour op de 28ste of de 29ste maart?

 

 

 

Graag tot een volgende keer,

Namens de BVR-commissie

Jildou Algra-Kuiper

 

 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek