Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 20-04-2012

 

De BVR dagen liggen alweer een aantal weken achter ons. Nog steeds heerst het gevoel van een mooie BVR.

 

Inmiddels hebben we de evaluatie gehad en ook de verdeling van het geld. Wat o.a. uit de evaluatie naar voren kwam was, dat het opruimen op de zaterdagmiddag het volgende jaar wel beter kan. Er waren genoeg aanmeldingen voor de zaterdagmiddag om op te ruimen, alleen waren ze er bijlange na niet allemaal.

En dan valt het laatste stukje opruimen zwaar zo op het einde van een dag.

Voorheen hadden we de kraakauto van de gemeente waar alle resterende goederen in kwamen.

Vaak één auto maar soms ook wel twee. Nu hebben we, sinds vorig jaar, een opkoper die het laatste spul voor een bedrag meeneemt. Voor ons is dit de besparing van de kosten voor de kraakauto.

Sneller kunnen we het niet verdienen, alleen vraagt het op de zaterdagmiddag nog een verhuizing van de spullen in de hal naar de trailers buiten de hal.

 

Ook kwam naar voren dat het wenselijk is voor de mensen van de organisatie, dat de medewerkers die op een bepaalde plaats staan ingedeeld daar ook blijven staan. Mocht het zo zijn dat er toch teveel staan dan kan er iemand verplaatst worden naar een andere stand, zodat we alle medewerkers die ons helpen ook kunnen behouden voor de toekomstige BVR dagen.

We hebben iedereen namelijk hard nodig.

 

Dan tot slot van de evaluatie: er is een fijn gevoel van saamhorigheid geweest, vele contacten gelegd, iedereen heeft lekker bij gekletst, en noem alle goede dingen maar op. Het is een goede week geweest.

Wanneer u nog evaluatiepunten hebt, mag u deze ook met ons delen door een mailtje te sturen naar onderstaand adres, of een telefoontje.

 

De eerste prijzen zijn er ook al uit, de twee minuten gratis winkelen is eruit. In het volgende kerkblad zal ik hier een verslagje van doen hoe het is gegaan. Er is een bon van de Daaldersplaats uit en de stofzuiger is opgehaald. Er zijn dus nog maar drie prijzen over. De uitslagen kunt u vinden op de site van de BVR.

 

Buiten het hoofddoel, ‘de inrichting van het 4de gastenverblijf’, zijn er ook altijd een aantal subdoelen die een donatie ontvangen. Dit jaar hebben we gekozen voor, de voedselbank van Sneek, Fundatia Samariteanul milos, Sporen van Joods leven in Sneek en de uitzending van Janneke Duursma in Brazilië.

Ook zijn er een aantal groepen die een bijdrage ontvangen voor hun doel dat ze na streven, in ruil voor veel helpende handen die wij tekort komen.

 

Volgens mij zijn jullie weer van alles op de hoogte.

 

 

Vriendelijke groet,

 

Annie Dijkstra

secretariaat--nospam@bvrsneek--nospam.nl

0515-426763

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek