Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 21-03-2014

 

 

Nog 1 week en dan is het zover: de negenendertigste BVR!! De laatste puntjes moeten nog even op de i gezet worden en dan kunnen we los! Komende dinsdag gaan we beginnen met inrichten van de nu nog lege Veemarkthal…., en hij komt weer vol die hal, want de loods staat ook dit jaar bomvol! Sterkte alvast toegewenst voor alle sjouwers, chauffeurs, sorteerders, inrichters, en ga zo maar door. Iedereen is nodig dat blijkt wel! 

 

En dan na de BVR…, denk niet dat we dan met z’n allen op twee stoelen gaat zitten nagenieten, ja de zondag natuurlijk maar daarna…? Er komt namelijk een nieuwe vloer in onze loods aan de Hemmen. De vloer die er nu in ligt is in zeer slechte staat en behoorlijk aan vervanging toe. Na de BVR dagen is de loods nagenoeg leeg, het perfecte moment om dit te gaan doen. Maar daar hebben we hulp bij nodig: de stellingen in de loods moeten worden afgebroken en de loods moet helemaal leeg zijn. Wie ons daarbij wil komen helpen…, graag en van harte welkom!

 

Wil je meehelpen geef je dan op bij:

 

L. Zijlstra: 0515-336575 of W. van der Heide: 0515-420620

 

of via de site: www.bvrsneek.nl

 

Heel erg bedankt alvast voor de hulp, met een groepje vrijwilligers is de klus zo geklaard. Een gevolg hiervan is dat de loods de hele maand april gesloten is voor inbreng. Via dit kerkblad houden we u op de hoogte.

 

Tenslotte wil ik vanaf deze plaats iedereen heel veel succes, plezier en sterkte toewensen, en dat we met z’n allen het saamhorigheidsgevoel wat zo belangrijk is in deze dagen, mogen ervaren!

 

We hopen er met elkaar weer twee hele bijzondere dagen van te maken, graag tot ziens op 28 en 29 maart 2014 in de Veemarkthal!

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek