Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 21-07-2017

 

Als BVR-commissie zijn wij gewend om voor de zomervakantiestop nog even bij elkaar te komen. Nog even terugdenken maar ook alvast een (beetje) vooruit denken, maar laten we vooral het belangrijkste niet vergeten: het gezellig samen-zijn en het afsluiten van (weer) een BVR-seizoen!

 

Dit keer had dit gezellig samen-zijn een bijzonder karakter: Na bijna 33 jaar nam Rob Faber afscheid van het BVR-bestuur, en dat is niet niks…., 33 jaar!! Om zolang een (vrijwillige!) bestuursfunctie te vervullen, dat verdient waardering en respect! Rob beheerde de “geldzak” en dat deed hij al die jaren zorgvuldig, serieus en met kennis van zaken.

Rob, bedankt namens ons allemaal!

En met jou bedanken we ook zeer terecht Marja Faber-Boermans. Rob heeft wel eens verteld dat hij mede ook door jouw moeder “besmet” is geraakt met het BVR-virus! Jij Marja, was er ook altijd bij betrokken,geweldig! Bedankt Rob en Marja voor alles wat jullie al die jaren voor de BVR gedaan hebben!

 

En wat is het fijn dat we een goeie opvolger voor Rob hebben gevonden! Klaas Faber is onze nieuwe penningmeester, al vanaf begin dit jaar liep hij mee met Rob en nu neemt hij officieel het stokje over. Heel fijn Klaas dat je erbij bent gekomen, volgens mij ben jij ook al een aantal jaren een “beetje besmet met dat boven genoemde virus…”. We wensen je heel veel succes toe met je nieuwe functie (wat ik er van gezien heb, beloofd alleen maar goeds!), maar Klaas, vooral ook veel plezier!

 

Tenslotte nog even dit, wanneer u dit leest is onze loods gesloten voor de inbreng van uw spullen. We blijven wel telefonisch bereikbaar (indien nodig). Op donderdag 7 september is dan weer de eerste inbrengavond.

 

Wij wensen u fijne zomerweken toe!

 

Graag tot ziens en met een hartelijke groet, 

namens de BVR-commissie,

Jildou Algra-Kuiper 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek