Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 22-05-2015

 

Deze nieuwsbrief wil ik graag beginnen met het verslag van één van de hoofdprijzen van de afgelopen BVR, namelijk de twee minuten gratis winkelen bij Poiesz supermarkten. De gelukkige winnaars dit jaar : dhr. en mevr. Scheltinga uit de Partuurstraat.

 

Tineke Wuring heeft er ook dit jaar weer een leuk verslagje van gemaakt (waarvoor natuurlijk onze dank!):

 

 

30 april, 8 uur, Poiesz Boschplein.

De winnaars van de 2 minuten gratis winkelen komen binnen, het zijn de heer en mevrouw van Scheltinga. Ze zijn buiten opgewacht door Jildou Algra en Rob Faber. Binnen worden ze welkom geheten door dhr. H.Nauta (bedrijfsleider) en T. Wuring (servicepointmedewerkster). Ze vinden het geweldig dat ze de prijs hebben gewonnen… hebben er veel zin in! Van te voren worden even de regels doorgenomen en dan mogen ze beginnen. Rob houdt de tijd bij. Ze starten bij de koffie, verschillende soorten worden er in de kar gelegd, dan naar de thee, het broodbeleg zoals pindakaas, hagelslag, jam enz. Nu naar de frisdrank, rivella gaat er in de kar. We sporen ze aan om iets sneller te gaan lopen, want de tijd gaat snel. We kunnen nog net naar de wasmiddelen. Liever geen vloeibare zegt mevrouw van Scheltinga, dus hebben we maar wat verschillende pakken waspoeder in de kar gedaan en toen was de tijd om. Mevrouw wilde graag nog een pond gehakt en dat heeft Jildou nog maar even snel gehaald. We gaan op weg naar de kassa, alles wordt op de band gelegd. Van de fa. poiesz krijgen ze een krat en een tas om de boodschappen in te doen, en een bosje bloemen van de dhr.Nauta. Het bedrag wat ze bij elkaar hebben gewinkeld…………105 euro!!!!! 

Het was weer geweldig om dit te doen, er gingen 2 heel tevreden mensen naar huis. Bedankt allemaal, op naar volgend jaar!

Tineke Wuring

 

 

De inbreng op de donderdagavond wordt alweer druk bezocht, fijn is dat… Het gaat gewoon weer door, het verzamelen, het sorteren en het eventueel opknappen van goeie bruikbare spullen.

 

Binnen het bestuur zijn we aan het onderzoeken of we vaker een loodsverkoop kunnen organiseren, dit wordt toch nog wel regelmatig gevraagd… Daarom om nu alvast (de eerste!) te noteren: 

 

Loodsverkoop 27 juni 10.00 – 13.00 uur

 

Welkom in de Touwslagerstraat 24, de koffie staat in ieder geval klaar!

 

Heeft u vragen of opmerkingen, bel of mail, de BVR is een beetje van ons allemaal, onderling contact en een stuk betrokkenheid is van grote waarde! 

Samen zijn wij de BVR, toch!

Heel graag tot de volgende keer.

Met warme groet en namens de BVR-commissie,

 

Jildou Algra-Kuiper

 

(422488) 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek