Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 23-02-2018

 

Nog een maand en dan is het zover, de 43ste  Bazar-Veiling-Rommelmarkt. De loods aan de Touwslagerstraat barst alweer bijna uit z’n voegen, heerlijk! We hopen van harte ook dit jaar weer dat we met elkaar fijne en warme dagen mogen beleven met natuurlijk weer een geweldige opbrengst voor onze hoofddoel en subdoelen!

 

Waneer u dit leest is de loods nog 2x een donderdagavond geopend voor inbreng, namelijk  op 1 en op 8 maart. Daarna is de loods een aantal weken gesloten en gaan  wij ons voorbereiden op de BVR van 23 en 24 maart. Misschien handig om te weten, dan sta je niet voor een gesloten deur!

 

En over die BVR gesproken, en dan vooral deze keer even  ‘het natje en het droogje’ tijdens de BVR-dagen. Al een aantal jaren kunt u samen-eten-op-de-BVR, ook dit jaar is dit weer mogelijk! Volgende keer krijgt u wat uitgebreidere info, voor nu alvast een paar punten: 

 

* er is dit jaar geen reservering. Op=op.  

* inloop vanaf 17.30 uur.

én

* u kunt rekenen op het lekkere, vertrouwde BVR-menu.

 

Als tweede kan ik u vertellen dat er op de zaterdag de mogelijkheid is om te genieten van een mini high-tea! Hoe leuk en vooral lekker is dit? Ook hiervoor hoeft u niet te reserveren. Natuurlijk kun je (gelukkig!) ook  dit jaar weer terecht bij onze vertrouwde snackkraam, bij de dames in de Theetuin en zijn de  broodjes hamburger er ook dit jaar weer bij, voor elk wat wils, toch!

 

Tenslotte, vergeet vooral niet om je op te geven als medewerker (via website of aanmeldingsformulier), na te denken/aan te melden voor de Dienstenveiling, kortom  mee te doen aan onze BVR 2018!! 

 

Graag tot een volgende keer en met een warme groet,

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek