Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 23-03-2012

 

Nog één week en dan gaan we los voor de 37ste keer met onze jaarlijkse BVR. De laatste puntjes worden op de i gezet door de commissie. Iedereen die zich nog niet opgegeven heeft kan dit nog doen bij onderstaand mailadres.

 

Wat belangrijk is voor alle verkopers, is dat we de eerste uren best wel een goede prijsmogen vragen voor onze waar. Elke euro is er één. Het kan altijd op vrijdagavond en zaterdag voor iets minder worden verkocht. Hier kunnen we zelf heel veel aan doen.

 

Dit jaar zal er geen EHBO aanwezig zijn, er zijn te weinig vrijwilligers die dit voor hun rekening kunnen nemen. Wij gaan het doen met BHV-ers. Mocht het gebeuren dat er hulp gewenst is van een BHV-er, kan men dit melden bij de statafel waar men ook voorzien wordt van een button.Aan deze tafel zal altijd iemand aanwezig zijn die vervolgens actie onderneemt. Op dezemanier kunnen we al onzemensen voorzien van de zorg die ze nodig hebben.

 

Dinsdagmorgen starten we met het opbouwen van de veemarkthal, altijd weer een gezellig moment. De heren zullen deze week door Tineke Wuring worden voorzien van koffie en thee en een lekker stukje koek. In de loods neemt Henk v/d Kamp dit voor zijn rekening. Mooi dat je altijd weer op zoveel oudgedienden mag rekenen. Alhoewel het voor Tineke de tweede keer wordt.

 

Het Hospice is dit jaar ons hoofddoel, samen willen we een vierde gastenverblijf realiseren. Het hospice zuidwest Friesland zal dit jaar een stand hebben in de veemarkthal, hier zullen zij vertellen over het werk waar zij mee bezig zijn. 

 

Veilingmeester Sjoerd Jaarsma zal niet meer kunnen meewerken. Dhr. Dijkstra van het oud Fries veilinghuis is benaderd en zal onze nieuwe veilingmeester zijn tijdens de veiling van zaterdagmorgen.

 

We hopen dat we samen een mooie en succesvolle BVR mogen beleven. Vanaf deze plaats wensen wij iedereen heel veel succes.

 

Vriendelijke groet,

 

Annie Dijkstra

secretariaat--nospam@bvrsneek--nospam.nl

 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek