Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 23-12-2016

 

BVR  24 en 25 maart 2017

In de vorige PS heb ik u beloofd om de doelen te noemen voor de komende  BVR, na lang en zorgvuldig overleg hebben we gekozen voor de volgende hoofddoelen :

Stichting Faridpur:

 

Stichting Faridpur helpt gehandicapten en weeskinderen een toekomst op te bouwen door corrigerende chirurgie, huisvesting en scholing. De stichting steunt de medische en de sociale projecten van Cees en Neeltje Spronk (Oentsjerk).

Stichting Faridpur is actief in Faridpur in Bangladesh en in Mangu in Nigeria.

 

Dit is even een hele korte omschrijving van een hele mooie organisatie, later veel meer!

Ons tweede hoofddoel is Stichting Present

 

Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om dit werk te doen, heeft Present  u/ons hard nodig.

Ook over het mooie werk wat Present verricht een volgende keer wat een uitgebreider verhaal (al zal Present bij velen van ons misschien ook bekend zijn!).

 

 

 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast over onze goede doelen voor 2017 zijn als ons! Wanneer we weer met zoveel mogelijk mensen de schouders er onder zetten wordt ook het komend jaar  weer een goed BVR-jaar! 

 

Nog een nieuwtje voor Bazar-Veiling-Rommelmarkt 2017:

Al een tijdje zijn we met een groepje enthousiastelingen bezig met een nieuwe activiteit tijdens de BVR-dagen, namelijk een Dienstenveiling. Deze Dienstenveiling werkt als volgt: iemand biedt een dienst of een ding aan, anderen doen daar een bod op, de hoogste bieder krijgt ‘m en de opbrengst gaat naar de BVR.

Aan wat voor diensten/dingen kunt u bijvoorbeeld denken: -een maaltijd bij u thuis, -een appeltaart, -bijzondere stekjes uit de tuin, -een kledingstuk repareren enz.

Ook bedrijven kunnen hun diensten aanbieden! Over deze Dienstenveiling leest u binnenkort nog veel meer, nu eerst maar even aan het idee wennen!

 

 

Na al deze informatie voor het komend jaar terug naar nu, de laatste weken van 2016. Ook dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van trouwe en fijne vrijwilligers, we missen ze op hun vertouwde plekjes. We denken aan hun dierbaren die achterbleven, juist nu in deze decembermaand. Ziekte, zorgen en verdriet in een gezin, laten we naar elkaar blijven omkijken, dat is en blijft van grote waarde.

 

Tenslotte een woord van dank aan alle medewerkers en vrijwilligers die zich in het afgelopen jaar weer enorm hebben ingezet en ingespannen voor ‘onze’ BVR!

Geweldig  en absoluut niet vanzelfsprekend, hartelijk dank!

 

 

Namens de BVR-commissie en met een warme groet,

 

 

Jildou Algra-Kuiper

 

 

Zie voor foto's van de medewerkersavond op 20 december links in het menu bij foto's

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek