Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 26-09-2014

 

Onze mooie opgeknapte loods begint alweer gezellig vol te raken. Gezellig was het ook op zaterdag 30 augustus jl. tijdens onze jaarlijkse  loodsverkoop. Kamerbewoners, hobbyisten,  verzamelaars, maar juist ook belangstellenden, ze zijn allemaal langs geweest, fijn!

 

 

De BVR is niet alleen de twee dagen in maart, maar het hele jaar door! Straks komen de aanvragen weer binnen voor goede doelen voor het komend jaar en wat is het dan mooi om met zoveel mogelijk enthousiaste vrijwilligers deze doelen te ondersteunen! 

 

 

Graag wil ik ook nog een keer de Simmer sjop onder de aandacht brengen; de Simmer sjop (Peperstraat 3) was gedurende 3 maanden (juli, augustus en september) geopend en is een combinatie van Bascule, Katrein Kunst en de BVR. A.s. zaterdag  27 september, gaat deze winkel stoppen, overdag kopen met leuke kortingen en vanaf 19.00 uur is er een meubeltjesveiling!

 

 

Van harte welkom!

 

 

Misschien zijn er nog derde klassers van het voortgezet onderwijs die nog een plek zoeken voor hun maatschappelijke stage? Kom bij de BVR! Het is leuk en afwisselend en je bent voor het goeie doel bezig, dus kom op! Thomas en Robin hebben zich al aangemeld, heel fijn maar er kunnen nog meer bij (secretatiaat@bvrsneek.nl) 

 

 

Tenslotte, fijn dat u/je komt op de donderdagavond tussen 18.30 – 20.00 uur om die spullen/ meubels te brengen die je zelf niet meer hoeft of kunt gebruiken, maar juist een ander wel. Zo helpen we mekaar met bruikbare spullen! 

 

 

Graag tot de volgende keer en met vriendelijke groet,

Namens de BVR-commissie, 

 

Jildou Algra-Kuiper (tel. 0515-422488)

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek