Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 27-09-2013

 

Alweer bijna oktober, de heerlijke zomerweken achter de rug…, hoop dat iedereen er op zijn of haar eigen manier van genoten heeft, thuis of dichtbij huis!

 

En dan draait alles weer…., zoals sommigen van jullie misschien al weten heb ik het stokje overgenomen van Annie Dijkstra. Samen met nog een aantal  ’enthousiastelingen’ vormde zij (volgens mij al meer dan 8 jaar !)  het dagelijks bestuur van de BVR. En ze zijn enthousiast daar bij de BVR, niet alleen het bestuur maar zeker ook al die andere vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier hun steentje bijdragen. Al jaren was ik tijdens de BVR-dagen op de vrijdag aan het verkopen en op de zaterdag aanwezig bij de veiling, en dat was het dan, nu zie ik een heel andere kant van het hele BVR-gebeuren ; de verschillende activiteiten, afdelingen, taken …, iedereen die meedoet heeft zo lijkt het z’n eigen specialiteit en doet dat met veel liefde!

 

Fijn om hier dan ook aan mee te werken, hoop dat u/jullie mij weten te vinden met vragen en/of opmerkingen. Alle begin kan wel eens een beetje moeilijk zijn zeggen ze dan, maar met zo’n warme en betrokken groep mensen om me heen moet het toch lukken!

 

Annie, wil jou ook op deze manier nog bedanken voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan voor de BVR, jouw gezellige en informatieve stukjes in het kerkblad, je betrokkenheid, dankjewel en fijn dat je (op de achtergrond!) nog een poosje mee blijft doen!

 

Op 24 augustus j.l.  hadden we een loodsverkoop, druk was het niet maar wel gezellig, het ontmoeten van elkaar is ook belangrijk! 

 

Ook dit jaar weer de winkel voor 1 dag! Hopelijk kunnen we hierover in het volgende kerkblad meer vertellen.

 

Graag tot een andere keer,

 

Vriendelijke groet, Jildou Algra-Kuiper

 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek