Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

Hoofddoel 2018

 

Nieuwsbrief 29-3-2013

 

WAT WAS HET KOUD  in de veemarkthal, maar wat hebben we er met zijn allen  iets fantastisch van gemaakt.  HARTVERWARMEND de samenwerking die wij  mochten ervaren.  En het resultaat mocht er zijn € 30.350,86 daar kun je het alleen maar WARM van krijgen.  Met zo´n 800 bezoekers minder als vorig jaar, toch deze opbrengst behalen. Elk jaar wordt de club van opbouwers kleiner maar het lijkt wel of dit clubje nog meer dan anders het werk kan verstouwen. Heerlijk om te zien hoe zij elk jaar, al lachend; kletsend en  werkend het opbouwen voor hun rekening nemen!!  Zo nu en dan gaat de scheepstoeter, een teken om een lekker  WARM bakje koffie te drinken, gezet door Tineke en Truus. Ook zij waren de hele week aanwezig om de gehele catering te verzorgen, chapeau dames!! Vanaf de woensdag kwamen de dames voor het uitpakken van alle dozen en deze vervolgens te etaleren op de tafels. Erg druk maar ongelooflijk gezellig!!

 

Koen onze grote stuurman heeft ons weer geweldig door de dagen heen geloodst, wat zouden wij zonder hem moeten. Bedankt Koen!!

 

Ook wil ik Willem v/d Heide hier speciaal noemen, voor hem heb ik veel respect, hoe hij ieder jaar weer alle vragen weet te beantwoorden. Weet je iets niet dan is het al snel, o vraag Willem maar even. Klasse!!!

 

Zonder dat ik het in de gaten heb, ben ik aan het bedanken. Wel als ik dan toch bezig ben ga ik nog even door. Mannen  o.l.v. v/d Kamp  die vanuit de loods er zorg voor droegen dat alles in de veemarkthal terecht kwam, hulde !!!

 

Rieuwerd Dijkema die de hele weet aanwezig was om de veiling voor te bereiden, bedankt!!

 

De PR ondergebracht bij Jacobien Rozema, bedankt voor al die mooie berichten door heel Friesland!!

 

Dan is het vrijdagmiddag en opent Lieuwe Mellema, de grote kracht achter de stichting hulp voor Roemenië , de 38 ste BVR!!!

Zodra de deuren open zijn is het al gezellig druk, de gratis ronde voor het draaiend rad neemt gretig aftrek, goed bedacht!!

Mooie raddraaiers hadden we, bedankt: Aizo; Jan Willem; Tom; Henk; Hans; Jacobien; Sikke en Jan

Wij hebben genoten van jullie inbreng, ik zeg volgend jaar weer!!

 

Een groot compliment aan de dames van de Friese Poort die de kindertent onder hun hoede hadden, wat hebben jullie hier een leuke invulling aan gegeven, deze tent houden we erin!!

We hadden ook maatschappelijke stage lopers die hun diensten aanboden bedankt Max; Mathijs; David; Rens; Ingenoor; Dirk Jan; Rindert; Sander en Daan. Wat hadden wij zonder jullie gemoeten!!!

Onze plankje verkopers Daniëlle; Thirza; Elfie; Thomas; Esther; Sabine; Robert  o.l.v. Natasja bedankt!!

 

En natuurlijk al die Sneker zakenlieden en bedrijven bedankt voor jullie inbreng, we mochten zoveel cadeaus ontvangen voor ons draaiend rad. Wat moeten wij zonder jullie, bedankt!!

 

Al die vrijwilligers: Mathijs; Willy; Jan; Bram; Aukje; Alie; Fokke; Ton; Geert; Joop; Paul; Sandra; Jeanet; Andries; Dukke; Anke; Jo; Hieke; Hetty; Wies; Lieuwe; Djoeke; Jitty; Bep; Johan; Foppe; Martin; Meinita; Harm Jan; Tine; Ria; Auke; Corrie; Heleen; Annie; Fedde; Otto; Siep; Joukje; Hannie; Anita; Thijs; Truus; Henk; Thea; Joke; Coby  enz  enz  enz  enz  enz  enz bedankt voor jullie vrije tijd, jullie waren fantastisch!!!!

Een prachtig weekend met geweldige mensen!!

 

De prijzen die gevallen zijn op de enveloppen

1          2303    2 minuten gratis winkelen bij de Poiesz

2          397      Stofzuiger

3          28        workshop

 

De prijzen van de toegangsbewijzen

1          2568    10 gratis wasbeurten Texaco

2          3569    High tea bij v/d Valk

3          1256    workshop Vriesia Glastotaal

De boodschappenmand is geraden door: Fam Bakker van de Tsjomme Wiardaleane 100

 

De prijzen zijn af te halen bij A. Dijkstra- Wuring, de Ruter 15, 426763

 

DANKBAAR EN MET EEN WARM HART HEBBEN WE DE KOU DOORSTAAN!!

 

Vriendelijke groet,

Annie Dijkstra

 

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek