Laatste Nieuws

De loods is open
voor inbreng op
donderdagavond
van 18.30-20.00 uur.

 

19 juli is de laatste inbrengavond. Na de zomerstop zijn we vanaf 6 september weer wekelijks aanwezig.

Hoofddoel 2018

Nieuwsbrief 31-03-2017

 

OPBRENGST BVR 24/25 maart 2017

 

Netto   26.000 euro !! 

 

Zo, en dat staat er dan toch maar mooi, wat een fantastisch bedrag! Nadat alle kosten er van af zijn gegaan is dit het uiteindelijke bedrag wat er over blijft, prachtig!!

 

Met grote dank aan allen die hieraan mee hebben gewerkt! De mannen die de afgelopen weken alle meubels/spullen/boeken hebben gesjouwd en gebracht van de loods naar de Veemarkthal. De dames uit de Theetuin die er de hele week voor zorgden dat iedereen werd voorzien van hun “natje en droogje” (ook dank namens de gasten van onze goede doelen,  “de verzorging was uitstekend…”   zo werd ons verteld!) 

 

De opbouwers, die alle tafels hebben opgezet en daarna de inrichters, de mensen die er voor zorgden dat de tafels vol kwamen te staan met alle Bazarspullen die het afgelopen jaar zijn binnen gebracht, ook dit werd weer met zoveel enthousiasme gedaan, hulde! 

 

Dank aan álle verkopers, sjonge- jonge wat een verkooptalenten hebben we dan in huis!

 

We hebben weer genoten van de enthousiaste Raddraaiers met hun assistenten die er snel voor zorgden dat de plankjes werden verkocht. Een bedankje aan de ploeg opruimers is ook zeker op z’n plaats, heel fijn dat er altijd ook weer een groep mensen is die na afloop nog even willen “switten”!

En natuurlijk dank aan de bezoekers, alle ‘kopers’, iedereen die ervoor gezorgd heeft dat we straks een heel mooi bedrag kunnen schenken aan de mensen van Faridpur en Present ! 

 

Bedankt voor het meedoen, het komen en het kopen! 

 

Nu nog even dit : een van onze medewerkers die had geholpen bij het opbouwen en op vrijdag bij het verkopen, (nee, noem geen namen), kwam  op zaterdag terug met de reden: “ik fûn dat ik noch wat te min jild hie ut jûn foar de BVR”! 

 

Nogmaals dank!

 

Wat is het bijzonder een evenement als dit, met zo’n grote groep mensen, voor velen al zoveel jaren achter elkaar. Maar ieder jaar worden mensen gemist, ook dit jaar.

 

In gedachten denken wij aan die medewerkers die er dit jaar niet meer bij waren, mogen zij blijven voortleven in onze verhalen. 

 

We denken ook aan hen die zoveel jaren hebben meegewerkt en nu vanwege gezondheidsredenen niet meer mee kunnen doen, veel Kracht en sterkte toegewenst. 

 

Heel graag tot een volgende keer.

 

Hartelijke groet,

 

De BVR-commissie

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

Laatste berichten in het
Gastenboek

S.A.B. de Jong: Hallo lieve mensen van de St. BVR Sneek, wij waren totaal verrast en verheugd met jullie bijdrage voor [...]

29-12-17 13:59


Ankie Galama: Beste Jildou en alle vrijwilligers, Namens de Stichting Faridpur wil ik jullie complimenten maken voor [...]

27-03-17 22:33


harm jan bouwers: Gefeliciteerd met de mooie opbrengst en weer goed georganiseerde BVR. complimenten aan bestuur en vrijwilligers [...]

31-03-15 20:29


lees meer . . .

Vrienden van de BVR

 

 


 

 


 

 


 

 

@BVRSneek op Twitter
© 2012-2017: BVR Sneek